BVF NOIROT(AIRELEC) SPOT-D 2500W Elektromos fűtőpanel 900x440x102 mm
BVF NOIROT(AIRELEC) SPOT-D 2500W Elektromos fűtőpanel 900x440x102 mm
85 500 Ft

BVF NOIROT(AIRELEC) SPOT-D 2500W Elektromos fűtőpanel 900x440x102 mm

500-1000-1500-2000-2500W-os energiatakarékos fali fűtőpanel a legújabb RX Silence fűtőbetéttel.
FŰTŐPANEL KALKULÁTOR – számolja ki mekkora teljesítményű fűtőpanelre van szüksége. Kiegészítő gurulós láb megvásárlásával mobil fűtőpanelként is használható!

 - Ablaknyitás érzékelés

 - Beépített digitális termosztát

 - Villásdugóval szerelt + 1,8m kábel

 - Tartozék fali tartó konzol

Méretek
90 x 44 x 10,2 cm
Feszültség
230 volt (1 fázis)
Érintésvédelem
IP 24, II. érintésvédelmi osztály – kettős szigetelésű készülék
Mechanikus védelem
IK08 (5 joule ütési energiával szemben védett készülék)
Vezérlés
Beépített digitális termosztát
Garancia
5 év
Rendelésre
85 500 Ft
A vásárlás után járó pontok: 342 Ft
Hitelkalkulátor
Részletek

Elegáns és költséghatékony fűtőpanel kis és nagy helyiségekbe

 

A Noirot SPOT-D elektromos fűtőpanel letisztult designja ideális választás mindazoknak, akik költséghatékony, mégis energiatakarékos megoldást keresnek. Széles teljesítmény választék biztosítja, hogy könnyedén megtalálja az adott helyiség hőigényének megfelelő elektromos radiátort. Formavilága modern és klasszikus környezetben is megállja a helyét.

SPOT-D elektromos radiátorok már az iparág csúcskategóriás fűtőbetétjével rendelkeznek. A hagyományos elektromos radiátorokkal ellentétben tökéletesen hangtalan, használata hálószobában és gyerekszobába is ideális választás.

A SPOT-D elektromos radiátorok beépített digitális termosztáttal vannak felszerelve, így nem jelent plusz költséget a helyiség hőmérsékletének pontos beállítása. A programozási funkciók használatával további megtakarítások érhetőek el. A gyermekzár funkció nem csupán a gyerekszobában, de vendéglátó egységekben, szállodákban is hasznos és elengedhetetlen.

Tudjon meg többet az elektromos fűtőpanelek fogyasztásáról itt.

Tökéletesen hangtalan működés

A Noirot elektromos fűtőpanel a legújabb RX Silence fűtőbetétnek köszönhetően teljesen hangtalan, ideális választás gyerekszobába vagy hálószobában is. A beépített fűtőbetét egykomponensű, azaz egy darab alumínium monoblokk. Az elektromos fűtőbetét felfűtési és hűlési fázisban is csendes, nem kattog, nincsenek hőtágulásból keletkező zavaró hangok. Az elektromos fűtőpanel vezérlését egyedülálló módon félvezetővel (szilícium) oldottuk meg, bekapcsoláskor sincsen a hagyományos fűtőpanelekre jellemző kattanás, behúzó relé vagy bimetál hang.

A fűtőpanelek működési elve alapvetően konvekciós, azonban működése közben a felületen hősugárzásként is megjelenik a hőleadás. A hősugárzás a komfort érzet növelése érdekében hasznos funkció.

Az elektromos radiátor csomagolása a fali rögzítéshez szükséges konzolt tartalmazza. A fali fűtőpanel szerelése nem igényel speciális rögzítőket és segédanyagokat, akár 3-4 perc alatt üzembe helyezhető. Gyárilag dugvillával ( konnektor ) szerelt, azonban fix bekötés esetén ez a fűtőpanelről garanciavesztés nélkül eltávolítható, az 1,6m hosszú bekötő vezeték szabható toldható.

Részletek a fűtőpanelek működéséről itt.

Mekkora fűtőpanel kell?

A fűtőpanel teljesítményének meghatározása hőveszteség számítást igényel. Próbálja ki a Noirot legújabb fűtőpanel kalkulátorát vagy kérje szakembereink segítségét a megfelelő méretezésben. Amennyiben önálló fűtés kialakítása a cél, javasoljuk keresse fel ügyfélszolgálatunkat, örömmel segítünk a megfelelő teljesítmény kiválasztásában. Az indokolatlan túlméretezés felesleges beruházási költséggel járhat, míg egy esetleges alulméretezés nagy hidegekben a kifűthetőséget nehezítheti meg, komfort vesztéssel járhat.

Miért ne számoljon „légköbméterrel”?

Hagyományos épületgépészetben is elavult és pontatlan számítási módszer, melyet az épületfizikában jártas szakemberek és energetikusok már közel 30 éve nem használnak. A passzívháznak és a panelházaknak is van mérhető geometriája, azonban a beépítendő fűtési teljesítményt a határolószerkezetek hőszigetelési értéke adja meg. Magyarországon az önálló fűtéshez szükséges teljesítményt szabványok határozzák meg, a beépített fűtőpanelnek tartósan -15°C külső hőmérséklet mellett is tudnia kell a +20-22°C-os belső klímát biztosítania.

Azonos térfogatú helyiségek még egy épületen belül is igényelhetnek kisebb vagy nagyobb teljesítményeket. Az alábbi tényezők befolyásolhatják ezeket az értékeket és a beépítendő elektromos radiátor méretét:

  • Homlokzati, hűlő falak száma
  • Nyílászárók, ablakok mérete
  • Nyílászárók, ablakok hőszigetelési értéke
  • Padló és mennyezeti födémek hőszigetelése
  • Alatta, felette, mellette fűtött tér található-e
  • Szoba funkciója (fürdőszoba min. 20%-os túlméretezést igényel szabvány szerint)
  • Üzemeltetés jellege (hétvégi házak esetében min. 20% túlméretezés indokolt)
  • Légcsereszám, üzlethelyiség esetén eltérő számítás szükséges

A gyártói készlet elérhetőségétől függően előfordulhat, hogy a Noirot Spot-D fűtőpanel bizonyos változatait a Németországban használt Airelec márkanévvel forgalmazzuk. Az Airelec Tactic Pro fűtőpanel specifikációja 100%-ban megegyezik a Noirot Spot-D-vel.

Műszaki adatok: 

Tömeg 7.5 kg
Méretek 90 x 44 x 10.2cm
Feszültség

230 volt (1 fázis)

Ablaknyitás érzékelés

Igen. EU szabvány szerinti

Érintésvédelem

IP 24, II. érintésvédelmi osztály – kettős szigetelésű készülék

Mechanikus védelem

IK08 (5 joule ütési energiával szemben védett készülék)

Vezérlés

Beépített digitális termosztát

Garancia

5 év (1+4 év kiterjesztett garancia)

Gyártó

Noirot

Adatok
Teljesítmény:
2500W
Tömeg:
7,5 kg
Gyártó:
Noirot
Cikkszám:
1901815115
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!