BVF 801 önálló WiFi okostermosztát Üveg előlap prémium, FEHÉR Levegő+padlósz.3m

Alkalmazás
Elektromos fűtés, padlófűtés
Feszültség
230V AC, 50/60Hz
Relé terhelhetőség
3600W/16A (javasolt: max.3200W/14A)
Kijelző
LCD fehér háttérvilágítással
Külső érzékelő
NTC szabvány 10KΩ @ 25°C
Mérési tartomány
5°C – 80°C, 0,5°C lépcsőkben
Beállítási pontosság
± 0,5°C
Szerelvény méretek
86mm/86mm/16mm
Relé beépítési méret
Ø 65mm min. 55mm mélység
IP besorolás
IP30
Garancia
2 év gyártói és hivatalos magyar garancia
Raktáron: 1 DB
Részletek

Termékleírás:

BVF 801 WIFI önmagában egyszerű programozható szobatermosztát, de egy gyors telefonnal történő párosítás után okos rendszerként működik. Internetes távoli elérést biztosít minden Android és iOS alapú eszközről, felhasználva a világ egyik leggyorsabb felhő alapú okosrendszer szolgáltatását. Vezérelje könnyedén bárhonnan otthona hőmérsékletét egy könnyen kezelhető magyar nyelvű telefonos alkalmazással.

A 3m-es padlószenzor tartozék, melyet a termosztát csomagolásában a doboz alján talál.

Megbízható és gyors távoli elérés minden típusú elektromos fűtéshez. A BVF 801 WiFi termosztát megfelel a legszigorúbb minőségi és felhasználási követelményeknek. Telefonos alkalmazás minden Android és iOS alapú készülékhez. Közel 30 év tapasztalatával az elektromos fűtési rendszerek piacán, tudjuk, hogy nem minden rendszer ugyanolyan.

Fekete és fehér kivitelben elérhető 2020-as fejlesztés a leggyorsabb beépített WiFi modullal.

Kapcsolási teljesítménye valós 16A, 3600W-ig nem szükséges teljesítménykapcsoló relé beépítése.

Valódi csúcskategória az elektromos fűtésvezérlésben. Prémium anyagok és üveg előlap érintőgombokkal. 2020-ban megalkottuk a megbízható, megfizethető és könnyen kezelhető okostermosztátok legújabb generációját.

A termosztát programozása és beállítása többé nem csak jelek és szimbólumok halmaza. A termosztát kezelése percek alatt elsajátítható, ezzel növelhetjük a fűtési rendszer energiahatékonyságát. Okos termosztáttal akár 20%-ot megspórolhat az éves fűtésszámlából.

Menüben állítható egyedi üzemmódok az energiafelhasználás optimalizálására. A BVF 801 okostermosztát egyedi beállítások kínál padlófűtéshez, mennyezetfűtéshez, infrapanelekhez és hagyományos elektromos konvektorokhoz. Az optimalizálási módok kiválasztásával 10-15% megtakarítás érhető el.

A termosztátra kötött elektromos berendezések hőt termelnek, becsaphatják a termosztát szenzorait. A 801 WiFi készülék alkatrészei nagy terhelés mellet sem melegednek, így minden hőmérséklet szenzor tökéletesen pontos értéket mutat. Padlófűtés esetén a padlóba beépített NTC szenzor is 0,5°C pontossággal érzékel.

A nyitott ablak érzékelés a maximális energiamegtakarításért. A távoli elérés és a programozhatóság nálunk alapfelszereltség. A BVF 801 WiFi termosztát megfelel az Európai Uniós követelményeknek. Gyártósorunk megfelel a legmagasabb minőségellenőrzési szabványoknak.

Adatok
Gyártó:
BVF
Cikkszám:
190180200502
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!