KRAUSE 000736 CORDA LÉPCSŐFOKOS ÁLLÓLÉTRA EGY OLDALON JÁRHATÓ 1x6 FOKOS
KRAUSE 000736 CORDA LÉPCSŐFOKOS ÁLLÓLÉTRA EGY OLDALON JÁRHATÓ 1x6 FOKOS
23 200 Ft

KRAUSE 000736 CORDA LÉPCSŐFOKOS ÁLLÓLÉTRA EGY OLDALON JÁRHATÓ 1x6 FOKOS

Alkalmazás típusa
Ipari
Létra anyaga
Alumínium
Munkamagasság
3,20 m
Fellépőmagasság
1,20 m
Létra fokok száma (db)
6
Súly (kg)
5
Rendelésre
23 200 Ft
A vásárlás után járó pontok: 93 Ft
Részletek

KRAUSE 000736 CORDA

Alu Háztartási Létra 6 Fokos

Jellemzői:

 - Egy oldalon járható alumínium állólétra magas kapaszkodókerettel és széles, csúszásgátló fokokkal

 - Könnyű, de stabil profilok alumíniumból széles bordázott, csúszásgátló fokok a biztonságos fellépésért és kényelmes állásért

 - Fok és szárkapcsolat erősített szegecseléssel

 - A csúszásgátló lábdugók biztos tapadást garantálnak

 

 

KRAUSE a magas színvonalú minőség, a biztonságos használat és a könnyű kezelhetőség jellemzi. Bármely ipari, háztartási területen rendkívül jól használható alumínium létrák, falétrák, dobogók, gurulóállványok, fellépők, polclétrák valamin egyedi szerkezetek kaphatók az allvanybazis.hu webáruházban. Számos független teszt és tanúsítvány igazolja a KRAUSE termékek kiemelkedő minőségét.

KRAUSE név több mint 100 éve a legjobb minőséget garantálja. Termékeinket szigorú minőségellenőrzésnek vetik alá, és előállításuk megfelel a kötelező érvényű szabványoknak/előírásoknak, valamint a korszerű gyártási technológiáknak. A Krause a gyártási- és minőségi folyamatainak folyamatos fejlesztését kötelezettségének tekinti.

A Krause termékek mindig is mértékadóak voltak, s lesznek a funkcionalitás, a balesetbiztonság és a kezelhetőség tekintetében és különösen nagy hangsúlyt fektettek a gyakorlatorientált innovációra – a KRAUSE név a kiemelkedő minőségű létratechnika szinonimája. A KRAUSE termékek esetében magától értetődő, hogy a Krause saját laborjában a legszigorúbb minőségi és biztonsági ellenőrzésen vesznek részt!
Adatok
Cikkszám:
679127100120
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek