BVF Netmostat N-1 önálló wifi termosztát + 3m padlószenzor
BVF Netmostat N-1 önálló wifi termosztát + 3m padlószenzor
20 998 Ft

BVF Netmostat N-1 önálló wifi termosztát + 3m padlószenzor

  • Ideális képlékeny anyagok keverésére
  • Lassú fordulat, nagy nyomaték
  • Bal-jobb forgásirány
  • Fokozatmentes fordulatszám-szabályozás
Alkalmazás
Elektromos fűtés, padlófűtés
Feszültség
230V AC, 50/60Hz
Relé terhelhetőség
3600W/16A
Kijelző
LCD háttérvilágítással
Külső érzékelő
NTC szabvány 10KΩ @ 25°C
Mérési tartomány
5°C – 80°C, 0,5°C lépcsőkben
Beállítási pontosság
± 0,5°C
Szerelvény méretek
86mm/86mm/16mm
Relé beépítési méret
Ø 65mm min. 55mm mélység
Programlehetőségek
Heti 5/1/1; napi 4 ciklusidő
IP besorolás
IP30
Garancia
2 év gyártói és hivatalos magyar garancia
Rendelésre
20 998 Ft
A vásárlás után járó pontok: 84 Ft
Részletek

Termékleírás:

Netmostat by BVF N-1 wifi okostermosztát a legújabb felhőalapú vezérlőnk elektromos fűtési rendszerekhez, padlófűtésekhez és fűtőpanelekhez.

A 3m-es padlószenzor tartozék, melyet a termosztát csomagolásában, a doboz alján talál.

Megbízható és gyors távoli elérés minden típusú elektromos fűtéshez. A Netmostat N-1 fűtésvezérlő megfelel a legszigorúbb minőségi és felhasználási követelményeknek. Telefonos alkalmazás minden Android és iOS alapú készülékhez. Közel 30 év tapasztalatával az elektromos fűtési rendszerek piacán, tudjuk, hogy nem minden rendszer ugyanolyan. Az N-1 okostermosztát egyedi beállításokat kínál padlófűtéshez, mennyezetfűtéshez, infrapanelekhez és hagyományos elektromos konvektorokhoz.

Kapcsolási teljesítménye valós 16A, 3600W-ig nem szükséges teljesítménykapcsoló relé beépítése.

Minden eddiginél gyorsabb és stabilabb internetkapcsolat a legújabb beépített Wi-Fi modullal. A termosztáthoz tartozó szerver a világ egyik leggyorsabb és legdinamikusabban növekvő felhőalapú szolgáltatása.

A termosztát programozása és beállítása többé nem csak jelek és szimbólumok halmaza. A termosztát kezelése percek alatt elsajátítható, ezzel növelhetjük a fűtési rendszer energiahatékoynságát. Okos termosztáttal akár 20%-ot megspórolhat az éves fűtésszámlából.

A Netmostat N-1 vezérlő tervezésekor elhagytunk minden felesleges funkciót és időtmúló  design elemet, hogy megalkossuk a megbízható, megfizethető és könnyen kezelhető okostermosztátok legújabb generációját.

Menüben állítható egyedi üzemmódok az energiafelhasználás optimalizálására. Az N-1 okostermosztát egyedi beállítások kínál padlófűtéshez, mennyezetfűtéshez, infrapanelekhez és hagyományos elektromos konvektorokhoz.

A termosztátra kötött elektromos teljesítmény hőt is termel. Beépített alkatrészeink nagy igénybevétel mellet sem melegednek, így minden hőmérséklet szenzor tökéletesen pontos tud maradni, sőt a speciális szellőzés a termosztát élettartamát is extrém módon megnövelte.

A nyitott ablak érzékelés és a tökéletes programozhatóság nálunk alapfelszereltség. Az N-1 controller megfelel a legszigorúbb Európai Uniós követelményeknek. Gyártósorunk a legmagasabb minőségellenőrzési folyamatokat alkalmazza.

Letöltöm

Letöltöm

 

Adatok
Gyártó:
BVF
Cikkszám:
1901802007
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!