COMPUTHERM DF-230 elektrotermikus állítómű M30 fesz.mentes állapot zárja

Méret
M30 x 1,5
Nincs raktáron
7 557 Ft
A vásárlás után járó pontok: 30 Ft
Részletek

COMPUTHERM DF-230 elektrotermikus állítómű

A szelepállító 2-pont szabályozású, elektrotermikus működésű. 230V-tal megtáplálva a szelep nyitását/zárását biztosítja

 - Gyári alaphelyzetben zárt.

 - Az egyszerű, elekrotermikus kialakítás üzembiztos működést, alacsony energiafelhasználást biztosít.

 - Menet: M30x1.5

A DF-230 2-pont szabályozású, elektrotermikus működésű szelepállító. Csatlakozó hollandi segítségével radiátorszelepre vagy fűtési osztó-gyűjtőre szerelve annak nyitását/zárását biztosítja. Gyári alaphelyzetben, feszültségmentes állapotban az állítómű a szelepet zárva tartja, 230V-tal megtáplálva néhány percen belül a szelep nyitását biztosítja.
A szelep nyitott vagy zárt állapotát az állítómű homloklapján található szürke színű henger tengelyirányú elmozdulása, helyzete jelzi. A szelep zárt állapotában a henger az állítómű házába süllyed, a szelep nyitott állapotában pedig az állítómű homloklapjából néhány millimétert kiemelkedik. Az egyszerű, elekrotermikus kialakítás üzembiztos működést, alacsony energiafelhasználást biztosít.
DF-230állítóművek egy tehermentesítő kulccsal vannak ellátva, melyet a felszerelést követően el kell távolítani. Hosszabb üzemszünet esetén a kulcsot célszerű visszahelyezni annak érdekében, hogy az állítómű ne feszítse a szeleptányért a szelepülék-hez, meggátolva így annak beragadását. A tehermentesítő kulcs eltávolítását, visszahelyezését a szelep nyitott állapotában célszerű elvégezni.
Adatok
Cikkszám:
190239100580
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!